Det här är TrailFIT

 • Kroppen

  Styrketräning av cyklister för cyklister! Träna upp styrkan i dina cykelmuskler och bli en starkare cyklist som håller längre och kan cykla mer. Du behöver ha gummiband för den här kursen. Vi säljer gummiband av hög kvalité till ett bra pris på www.trailfitmtb.com.

 • Knoppen

  Fokus och medvetenhet kring vad och hur du gör i styrketräningen tränar knoppen! En form av mental träning som också kommer hjälpa dig i cyklingen!

 • Enkelt & Effektivt

  4 månader med enkel och effektiv styrketräning som funkar! Av cyklister för cyklister. Du får enkla och tydliga instruktioner till övningarna. Du får flera olika korta basprogram som du kan köra var för sig eller sätta samman. Träningen kan ta allt från 10 minuter till så länge du vill! Enda utrustningen som behövs är gummiband. Du tränar enkelt hemma.

 • Det här ingår också!

  Rörlighetsträning samt kropps- och muskelkunskap; hur musklerna, de övningar vi gör och hur vi gör dom, hänger ihop med cyklingen.

 • Friskvårdsbidraget

  Du får använda friskvårdsbidraget till den här kursen! Maila oss på [email protected] efter att du köpt kursen så löser vi ett kvitto till dig med alla nödvändiga uppgifter.

Kursinnehåll

Det här är ett litet smakprov på vad som ingår i kursen.

Klart jag vill bli en starkare cyklist!