• Kul

  Du vill ha kul på hojen! Mer fart, mer hinder, större hinder, hopp och drop, utmaningar som får hjärtat att slå lite extra. Men samtidigt vill du låta bli onödiga sjukhusbesök med skadad handled eller något annat trassel, som kan leda till en betydligt förkortad, eller i värsta fall, helt utebliven cykelsäsong. Oavsett vad skoj på hoj är för dig, och oavsett vilken nivå du är på så är den här pre ride-kursen för dig som vill skapa mer med mindre och mer med mer kontroll!

 • Mind

  Du får det du fokuserar på! Våra tankar spelar mer roll än vad vi kanske tror! I den här pre ride-kursen får du enkla och begripliga förklaringar hur tankar kan störa ditt fokus och din närvaro. Och du får enkla övningar hur du kan omfokusera, hålla ditt fokus och vara mer närvarande, vilket definitivt kommer hjälpa dig i din cykling!

 • Bike

  Anpassa cykeln efter dig! För en enklare, roligare och säkrare rajd så är det otroligt viktigt att cykeln passar dig och din åkstil, och terrängen du cyklar i! I den här Ridefit Guiden så får du reda på hur du kan anpassa det viktigaste på cykeln, nämligen cockpiten, efter dig. Styret med alla reglage är din cockpit och du är piloten! Om du behöver ändra ställning eller byta grepp för att kunna göra en snabb manöver (växling, dropperpost, broms) så har du förlorat viktig tid. Tid som kunnat innebära att du kom upp för det där hindret eller droppat det där droppet, eller sluppit den där crashen...

 • Body

  Dynamik skapar enklare, säkrare och roligare cykling! Och något som är otroligt viktigt för att kunna skapa en dynamisk cykling är: kroppsuppfattning och rörelseförståelse! Dynamisk cykling handlar om rörelse och det handlar om att kunna skapa mer cykling med mindre. Här går vi igenom vad som kan hjälpa dig att skapa mer dynamisk cykling genom att jobba med din kroppsuppfattning, rörelseförståelse och balans.

Kursinnehåll

Mind, Body, Bike - Get in control!

Pre ride

För enklare, säkrare och roligare cykling!

Köp!